hidroizolatii de calitate pentru terase, subsoluri, fundatii si balcoane

Hahne

Acoperisuri si terase

Oricine doreste sa faca escaladari trebuie sa fie atent la protectie. Acest principiu se extinde si la planificarea si efectuarea cu grija a lucrarii de renovare a acoperisiului. In mod natural, acesta include o evaluare de specialitate precum si o analiza cuprinzatoare.

In final, doar atunci cand cauza prejudiciului este cunoscuta cu exactitate, procedurile de renovare pot fi aprobate in mod corespunzator si materialele selectate.

Avand in vedere atat maiestria executiei, cat si calitatea tehnica a produsului, succesul este garantat. Sistemele de protectie Dakorit si Hadalan sunt covarsitoare datorita varietatii clare a solutiilor lor, care s-au dovedit toate in practica. Gama de produse pentru acoperisuri si terase ofera vopsele din bitum de inalta calitate, chit si component adezive, rasina artificiala, etansare PUR si compusi de acoperire, precum si accesorii.

  • Terase circulabile:  normale
    Prin terase circulabile intelegem ca in realizarea izolatiilor teraselor, hidroizolatia este deasupra termoizolatiei. Pentru terasele circulabile avem mai multe variante de hidroizolatie.