hidroizolatii de calitate pentru terase, subsoluri, fundatii si balcoane

Hahne

Balcoane

In acesta varianta se aplica hidroizolarea teraselor , pe stratul final ca si finisaj .
Sistem 1 FBA.jpg

Sistemul folosit de noi implica aplicarea unei amorse rasinoase Hadalan EBG 13 conceputa special pentru a proteja pardoselile impotriva umezelii.Imbunatateste aderarea straturilor superioare chiar si in cazul unor variatii considerabile de temperatura si umiditate.Nu contine solvent si de aceea aplicarea este destul de usoara si nu afecteaza respirator aplicatorul. Nu contine alcool benzilic si are o buna penetrare a substratului folosit.Este stabila la osmoza si altfel ideala pentru pregatirea substratelor teraselor si a balcoanelor in vederea acoperirii.

Dupa aplicarea si uscarea amorsei care la o temperatura exterioara care variaza intre +8 si +30 grade C aceasta are timul de uscare de maxim 24 ore.Va urma , dupa caz si la cerintele beneficiarului, de exemplu pt o terasa unde stratul final se vrea autoderapant, se va insera manual in amorsa un nisip uscat foarte fin Quartz de diferite granulatii ( intre 0.2 mm si 1.5 mm).

Dupa acest strat de Quartz se va aplica Hadalan FBA 32 P care este o vopsea cu continut unic de solventi pe baza de rasina poliuretanica.Dupa uscarea completa ofera un start elastic cu capacitatea de acoperire a fisurilor, rezistenta la abraziune si flexibila la rece.

Este foarte rezistenta la  lumina si radiatii UV si are o mare rezistenta la trafic.

Dupa aplicarea primului strat de Hadalan FBA 32 P se asteapta uscarea acesteaia care poate varia in functie de temperatura aerului exterior, intre 12-24 ore.

Va urma al doilea strat de Hadalan FBA 32P intins manual la rola.dupa uscarea si acestui ultim strat de vopsea se va aplica un lac ca strat de etansare si de protectie impotriva fisurilor.Acest lac Hadalan PUR TOP 32P , dupa intarire lui completa se va obtine o pelicula de etansare elastic , rezistenta la trafic.Este foarte flexibila la rece si impermeabila.

La dorintele beneficiarului putem inlocui nisipul Quartz, iar dupa ce se va aplica al doilea strat de vopsea poliuretanica, se va insera manual particule de plastic de diferite culori ,numite chipsuri.Hadalan color chips au un spect placut la finalul aplicarii iar pt protejarea lor si a vopselei poliuretanice sa va aplica lacul de etansare Hadalan PUR 32P.

AVANTAJE:

  • Raport calitate pret net superior fata de aplicarea altor hidroizolatii sau a placarii cu materiale ceramice a terasei.
  • Elastic.
  • Capacitate de acoperire a fisurilor.
  • Rezistenta la trafic.
  • Rezistenta mare la U.V .Aplicare usoara si rapida.
  • Hidroizolare completa a terasei.
  • Aspect placut si cu o mare protectie impotriva apei.


Cere o oferta personalizata din partea Hydro Business Systems