hidroizolatii de calitate pentru terase, subsoluri, fundatii si balcoane

Hahne

Despre noi

Hydro Business Systems  are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide.

Suntem direct importatori de sisteme de hidroizolatii, reprezentand firma Heinrich Hahne Gmbh &Co, avand capital integral german cu o experienta in sistemul hidroizolatiilor de peste 50 de ani.

Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor nostri solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive.

Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului ,fara a face compromisuri la calitate.

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.

Multumirea beneficiarilor este cea mai buna recomandare pentru noi, de aceea tratam toate lucrarile, indiferent de marimea lor, cu aceeasi seriozitate si profesionalism pe toata durata executiei.

Ingredientele unei hidroizolatii perfecte si multumirea beneficiarului final constau in solutia tehnica functionala pentru fiecare proiect in parte, forta de munca calificata si materiale de calitate.