Despre Noi

Cine Suntem?

Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide.

Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Cu ce ne Ocupam?

Suntem direct importatori de sisteme de hidroizolatii, reprezentand firma Heinrich Hahne Gmbh & Co.KG, avand capital integral german cu o experienta in sistemul hidroizolatiilor de peste 50 de ani.

Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor nostri solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive.

Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului ,fara a face compromisuri la calitate.

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.


Misiune

Multumirea beneficiarilor este cea mai buna recomandare pentru noi, de aceea tratam toate lucrarile, indiferent de marimea lor, cu aceeasi seriozitate si profesionalism pe toata durata executiei.

Valori

Ingredientele unei hidroizolatii perfecte si multumirea beneficiarului final constau in solutia tehnica functionala pentru fiecare proiect in parte, forta de munca calificata si materiale de calitate.


Conducere

MIHAI DRAGUSIN DIRECTOR EXECUTIV

Grija pentru detalii, implicare in fiecare lucrare ca pentru sine,introducerea de solutii tehnice funcionale, echipe calificate si materiale de inalta calitate, ne fac sa avem un portofoliu constant de clienti multumiti.

Recomandarea lor, este pentru noi, cea mai importanta carte de vizita!

Share This