Despre Noi

Cine suntem?

Hydro Business Systems este o companie specializata in aplicarea de sisteme performanate de hidroizolatii, pardoseli, vopsea epoxidica sau poliuretanica, covoare de marmura, pardoseli PVC si microciment.

Suntem parteneri exclusivi, importatori si aplicatori de sisteme Hahne-Germania, parte din Sievert Baustoffe SE & Co.Kg, companie cu 95 ani experienta in domeniul producerii de sisteme hidroizolatie.

Inca de la inceput am implementat in cadrul companiei modul de aplicarea sistemelor de hidroizolatie si testarea a stratului suport, exact cum sunt implementate de echipele din Germania.

De ce noi?

Noi suntem singurii aplicatori de sisteme performante de hidroizolatie Hahne Germania, sub atenta supravegherea de catre echipele de specialisti din Germania.

Hydro Business Systems este fondata si condusa de specialisti cu experienta in domeniul hidroizolatiilor, covoarelor de marmura, pardoselilor epoxidice si poliuretanice, covoarelor PVC si microciment.

Compania Hydro Business Systems se ocupa in 75% dintre cazuri la repararea sau refacerea teraselor beneficiarilor, dupa alte echipe de montatori sau companii concurente. In mare parte, sistemul de hidroizolatie este unul clasic cu membrana bituminoasa lipita la flacara.

Experienta acumulata ne-a folosit pentru a duce la bun sfarsit sute de proiecte de refacerea a teraselor circulabile, necirculabile, aplicarea de covoare marmura in zone rezidentiale si pardoseli epoxidice la beneficiari finali persoane fizice, dar si dezvoltatori.

Suntem importatori si aplicatori exclusivi Hahne Germania, folosind proceduri pe care le respectam cu strictete ca si aplicare conform normelor produselor si a metodelor de aplicare. Noi oferim beneficiarilor sistemul complet de refacere sau creare sistem termo hidroizolatie terasa iar aici ne referim la demontarea tuturor straturilor existente, de la gresie, adeziv gresie, hidroizolatie existente (daca exista) sapa de panta, termoizolatie (daca este cazul si exista). Ne ocupam de debarasarea deseurilor si refacerea tuturor straturilor oferind garantie intregului sistem, nu doar pe partea de hidroizolatie (asa cum fac multi dintre competitorii nostri).

Oferim sisteme performante si inovatoatre care ajuta beneficiarii sa aiba terase durabile si sigure. Majoritatea produselor sunt eco-frendly, contribuind la sustenabilitate.

Cu ce ne ocupam?

In anii de experienta acumulata putem spune ca in proportie de 75% din activitatea noastra a fost indreptata spre a repara sau reface in totalitate sisteme de hidroizolatie montate de alte companii sau echipe de constructori. Ne bucuram ca am putut rezolva in totalitate problemele beneficiarilor ale caror terase erau deteriorate din cauza infiltratiilor de apa si a unor sisteme de finisaj gresie care sunt foarte deficitare, mai ales la terasele expuse la razele soarelui pe o durata cat mai mare in timpul zilei.

Scopul nostru principal este de a oferii beneficiarilor nostri solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive. Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului, fara a face compromisuri la calitate.

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.

Certificari

HBS detine certificarea internationala pentru Managementul Calitatii (ISO 9001:2024).

Dezvoltarea Hydro Business Systems

Fiecare drum incepe cu primul pas, asa ca de la infiintarea companiei am inceput cu pasi mici, dar siguri in dezvoltarea si ducerea pe mai departe a lucrului bine facut, ajutati de partenerii nostri Hahne-Germania. Am reușit prin perseverență, profesionalism și respect față de clienții noștri, să ne dezvoltăm un portofoliu impresionant, de sute de clienti multumiti, din zone rezidentiale, din Bucuresi si Ilfov, dar si din Constanta, Brasov si Pitesti. Prin faptul că noi ne concentrăm pe calitatea serviciilor noastre mai presus de orice altceva, prin deschiderea către inovație, profesionalism și promptitudine, am atras parteneriate și clienți de care suntem mândri și pe care îi stimăm deosebit pentru încrederea avută în Hydro Business Systems. Ne concentrăm să ținem o linie de comunicare mereu deschisă față de clienții noștri, majoritatea lucrărilor noastre venind prin recomandările clienților mulțumiți de noi.


Misiune

Fiecare proiect la care lucram are ca scop cresterea continua a calitatii serviciilor oferite prin echipe de montaj si materiale performante asigurand cele mai durabile solutii de hidroizolatie, pardoseli epoxidice si covoare de marmura, astfel incat clientii nostri sa ne recunoasca ca fiind un partener de incredere.

Viziune

Plecand de la primul proiect realizat cu succes si multe alte sute in anii care au urmat, prin implicare, determinare si profesionalism in activitatea noastra de pana acum, trecand prin multe procese de specializare in Romania si in Germania pentru angajatii nostri, suntem convinsi ca in urmatorii ani, prin consecventa de care am dat dovada, vom ajunge un etalon in topul companiilor aplicatoare de sisteme de hidroizolatie din Romania.

Valori

In toate proiectele de refacere sisteme de hidroizolatie, aplicarea de pardoseli epoxidice sau aplicarea de covoare marmura, am raspuns intotdeauna cu profesionalism, cu incredere in ceea ce facem si cu echipele noastre specializate. Seriozitatea si promptitudinea ne-au ajutat sa devenim o companie pe care beneficiarii nostri sa o recomande cu incredere.

Echipa noastra

Echipa noastra raspunde cu profesionalism si seriozitate tuturor cererilor clientilor, astfel incat acestia sa fie multumiti de calitatea serviciilor pe care noi le oferim. Credem cu tarie ca succesul este reprezentat de calitatea deosebita in executia lucrarilor, dublata de cunostinte profesionale si experianta acumulata in timp.


Conducere

MIHAI DRAGUSIN DIRECTOR EXECUTIV

Grija pentru detalii, implicare in fiecare lucrare ca pentru sine, introducerea de solutii tehnice functionale, echipe calificate si materiale de inalta calitate – toate acestea ne fac sa avem un portofoliu constant de clienti multumiti.

Recomandarea acestora este pentru noi, cea mai importanta carte de vizita!

SUNA ACUM!