Pardoseli Epoxidice

Fie ca iti doresti un aspect cu totul nou pentru pardoseala locuintei sau ai nevoie de o pardoseala cu o rezistenta deosebita pentru un spatiu comercial ori un depozit, la noi gasesti cea mai buna solutie. In cadrul magazinului nostru iti punem la dispozitie o gama variata de produse pornind de la sisteme pentru pardoseli industriale sau pardoseli exterioare pana la solutii pentru pardoseli interioare sau pardoseli epoxidice in casa care sa raspunda rigorilor estetice ale stilului ales pentru designul interior. Cu ajutorul nostru poti avea pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate, rezistente la variatiile mari de temperatura, la uzura si la abraziune, dar si sisteme de hidroizolatii pardoseli cu o eficienta ridicata de protectie impotriva infiltratiilor.

Specialistii nostri sunt pregatiti pentru a-ti oferi cele mai potrivite solutii si sfaturi cu privire la procesul de montare a unei hidroizolatii de pardoseli, extrem de important pentru un rezultat final armonios si rezistent.

Te invitam sa descoperi oferta noastra si beneficiile pe care le pot aduce produsele HBS proiectului tau de constructie sau renovare.

Sistemul de vopsea epoxidica Hahne

Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli HADALAN® LF 51 12E este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.

003-parquet copy

Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de hidroizolatie epoxidica poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Hidroizolatia Epoxidica pentru Pardoseli “Hahne” este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din beton, mozaic, placi aglomerate, , placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc.

Hidroizolatia epoxidica de pardoseala este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc, potrivit cerintelor normelor europene.

Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor este necesara curatirea mecanica pentru inlaturarea oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic HADALAN® EG 145 13E sau HADALAN® EBG 13E.

Aplicarea se face prin roluire, pensulare.

Pregatirea suprafetei este factorul determinant in obtinerea unei maxime aderente, care asigura durabilitatea in exploatare si pastrarea in timp a calitatii acoperirii.

Astfel:

  • Produsul se climatizeaza la temperatura de aplicare cu 24 ore inainte de a fi aplicata
  • Inainte de deschiderea ambalajului se indeparteaza praful sau alte urme de murdarie
  • Se omogenizeaza produsul in ambalaj, folosind un amestecator mecanic
  • Inainte de utilizare este necesara filtrarea produsului

Conditii de aplicare

  • Produsul se climatizeaza la temperatura de aplicare cu 24 ore inainte de a fi aplicata
  • Inainte de deschiderea ambalajului se indeparteaza praful sau alte urme de murdarie
  • Se omogenizeaza produsul in ambalaj, folosind un amestecator mecanic
  • Inainte de utilizare este necesara filtrarea produsului

Aplicarea produsului pe suprafetele din beton, mozaic sau alte tipuri de materiale suport pentru vopselele de pardoseala se face numai dupa pregatirea corespunzatoare a suportului, deoarece aceasta etapa are o influenta hotaratoare asupra calitatii si durabilitatii acoperirii.

  • Betoanele sau sapele noi (inclusiv reparatiile), necesita minim 28 zile pentru intarire si uscare inaintea aplicarii (fac exceptie sapele autonivelante cu uscare rapida); nerespectarea acestei conditii afecteaza rezistenta produsului in timp si determina exfolieri sau aparitia bulelor de aer.
  • Sapele vechi se verifica prin ciocanire inainte de aplicarea produsului; daca se dovedesc necorespunzatoare (suna a gol) se sparge sapa in zona respectiva, pana la beton si se reface. Se remediaza fisurile si alte imperfectiuni inainte de aplicarea produsului, de preferinta cu un chit epoxidic sau alt produs cu aderenta si duritate superioare.

Daca exista protectii anterioare, acestea vor fi inlaturate indiferent de starea acestora (exceptie fac vopsirile sau pardoselile epoxidice in stare foarte buna, fara exfolieri, bule de aer sau eflorescente, care se vor pregati prin slefuire).

Oricare dintre operatiunile de inlaturare a vopselei vechi va fi urmata de slefuire.

Inlaturarea peliculelor vechi se mai poate face prin curatare cu perii mecanice, cu discuri diamantate sau prin ardere.

Soluţii de acoperire a pardoselilor cu HADALAN® – în toate situaţiile în care există o astfel de necesitate.

Ne desfăşurăm activitatea curentă în domeniul pardoselilor industriale. Le renovăm prin intermediul soluţiilor noastre adaptate şi mizăm în acest context pe cele mai noi tehnologii şi materiale. Fără solvenţi, fără barieră de difuzie, rezistente la lumină, universale, cu durată lungă de viaţă, rentabile, autonivelante, rapide – acestea sunt caracteristicile pe care trebuie să le prezinte produsele noastre.

Veţi descoperi o multitudine de articole noi in gama noastră actuală, definite de inovatie, atat in ceea ce priveste functionalitatea, caracteristicile ecologice, cat si usurinta in prelucrare.

Respectaţi în acest sens cerinţele „fără COV” sau „conform EC1″. Balcoanele, terasele şi pergolele reprezintă de fiecare dată o provocare, mai ales daca în trecut s-au utilizat de regulă plăci ceramice, iar acum aceste suprafeţe necesita renovare si reabilitare.

Acesta este un  segment pentru care deţinem de mulţi ani calitatea de lider de piaţă. Promitem să asigurăm nivelul maxim de etanşeitate, fără lucrări complexe de demolare! Punem la dispozitia dvs. o gamă variată de marmură şi noi straturi de acoperire pentru balcon. Si oferim asistenţa necesară, indiferent de proiectul dumneavoastra!

Reabilitarea, protejarea şi amenajarea de pardoseli. Soluţia perfectă pentru orice formă de solicitare!

Dacă dorim să descriem mai exact sarcinile care revin materialelor de acoperire pentru pardoseli, sunt menţionate în principal funcţia de protecţie şi amenajarea decorativă. Funcţia de protecţie este destinată conservării valorii şi îmbunătăţii calităţii substratului.

În acest sens, rezistenţa la uzură prin frecare şi la presiune, proprietăţile antiderapante şi anticorozive, precum şi rezistenţa la influenţele exercitate de baze, săruri, solvenţi sau alte medii agresive prezintă un rol esenţial.

Posibilităţile de amenajare decorativă trebuie adaptate astfel încât să facă faţă cerinţelor individuale. Pentru ca lucrările care urmează a fi efectuate să corespundă cerinţelor, o importanţă decisivă revine consultanţei de specialitate oferite de către personal cu experienţă şi planificării măsurilor.

SUNA ACUM!