Hidroizolatii Fundatii

Cu siguranta, un pas important in ridicarea unei constructii este turnarea si hidroizolarea fundatiei, operatie care, realizata corect va asigura o rezistenta sporita in timp a lucrarii finale. Pentru o hidroizolatie fundatie eficienta, iti recomandam unele dintre cele mai performante sisteme pentru protectia fundatiilor de pe piata. Produsele noastre pot fi folosite si pentru lucrari de renovare intr-o casa veche sau pentru ridicarea unui soclu.

Produsele HBS pentru hidroizolatii fundatii se pot aplica atat manual, prin gletuire, cat si mecanic, cu pompe airless. Nu sunt inflamabile si se pot aplica atat pe suprafete umede, cat si pe suprafete uscate. Produsele propuse de noi sunt livrate gata de utilizare, ceea ce reduce timpul de executie al lucrarilor de hidroizolatie.

Atunci cand exista infiltratii apa fundatie, o cladire este supusa unui risc major si, din pacate, astfel de probleme se pot observa destul de greu sau destul de tarziu. De aceea, este ideal sa se foloseasca de la inceput cele mai potrivite si eficiente solutii si materiale pentru a reduce riscurile viitoare de infiltratii.

Te invitam sa descoperi oferta noastra de produse profesionale pentru hidroizolatii la cel mai bun pret de pe piata.

Sistemul de hidroizolatie ÖKOPLAST® 1K 20B

Emulsie bituminoasă de acoperire, monocomponentă cu rol de hidroizolare a peretilor de fundatie, umplută cu polistiren şi fără solvenţi, pentru hidroizolaţia construcţiilor.

002-excavator copy

ÖKOPLAST® 1K20B este o emulsie bituminoasă de acoperire, cu polistiren, ce poate fi utilizată atât ca produs monocomponent cât şi bicomponent. Este rezistent la substanţele agresive care se află în general în sol şi nu prezintă pericol dacă pătrunde în pânza freatică.

Modalitati de aplicare:

  • Aplicare manuala cu gletiera
  • Aplicare mecanizata cu pompa airless

Procedura de aplicare

1

Substratul trebuie sa fie curat, fără defecte şi neted (indepărtaţi depunerile de murdărie cu un jet de abur sau mecanic). Betonul si sapa de beton trebuie sa aiba rezistenta la compresiune de minim 25N/mmp, fara lapte de ciment, praf sau alta contaminare.

Produsul se aplica in 1 strat, daca nu avem presiune negativa de apa, in acest caz se armeaza suplimentar cu plasa de fibra de sticla si se aplica stratul al doilea.

2

Se aplica primul strat de amorsa IMBERAL® Aquarol 10D ca un strat protector pe toate suprafețele minerale absorbante. Aprox. 0,2 kg/m2 .

3

Se aplica stratul final de ÖKOPLAST® 1K 20B

4

Se aplica protectia mecanica a hidroizolatiei in cazul peretilor subsolului in contact cu pamantul


Avantaje

Este o hidroizolatie continua, fara imbinari, termosuduri ca in cazul membranelor bitumoase (carton bitumat), umple golurile care raman in urma unei vibrari defectuoase, unde apar segregari. Se foloseste si adeziv pentru polistiren, cu rolul de termoizolatie si protectie hidroizolatie, elimininandu-se astfel costul aferent utilizarii spumei poliuretanice sau adezivului.

Se aplica cu gletiera.

  • Se aplica cu pensula, rola sau prin pulverizare
  • Se livreaza gata de utilizare
  • Nu se scurge la aplicarea pe suprafete verticale
  • Ramane flexibil la temperaturi scazute
  • Fara solvent, nu este inflamabil
  • Se poate aplica pe suprafete uscate si umede
SUNA ACUM!