Hidroizolatii

null

Hidroizolatie acoperisuri si terase

Hidroizolatia se va aplica pe stratul suport, adica peste sapa armata care acopera termosistemul terasei. Primul strat de hidroizolatie care se va aplica mecanic cu rola si va acoperi tot stratul suport avand in vedere si ridicarile pe parapet (unde este cazul).
null

Balcoane

In acesta varianta se aplica hidroizolarea teraselor, pe stratul final ca si finisaj.

null

Hidroizolatie pardoseli

Pregatirea suprafetei este factorul determinant in obtinerea unei maxime aderente, care asigura durabilitatea in exploatare si pastrarea in timp a calitatii acoperirii.
null

Hidroizolatie fundatii

Sistemului de hidroizolatie ÖKOPLAST® 1K 20B – Emulsie bituminoasă de acoperire, monocomponenta cu rol de hidroizolare a peretilor de fundatie, umpluta cu polistiren si fara solventi, pentru hidroizolalia constructiilor.

Hidroizolația, explicată în termeni tehnici, reprezintă o structură etanșă și omogenă de protecție a elementelor de construcții împotriva infiltrațiilor sau a umidității naturale a mediului, fiind esențială în special pentru hidroizolații acoperișuri și terase.

Considerată o mică parte a procesului de construcție, aceasta are un rol foarte important, recomandarea noastră fiind ca lucrările de hidroizolație să fie făcute de personal calificat, care poate garanta o execuție conformă cu standardele si  cu produse de înaltă calitate și performanță. 

Indiferent că vorbim despre acoperişul unei case, fundația acesteia sau alte construcții subterane, precum: stații de pompare, bazine, piscine, rezervoare, toate au nevoie de hidroizolație. Ca lucrarea să fie reușită, ea se va face doar cu ajutorul materialelor special concepute să asigure un grad foarte ridicat de impermeabilitate, dar și cu alte materiale special concepute pentru o etanșare și sigilare perfectă.

Construirea unei structuri nu este deloc ușoară, temperaturile fiind prea ridicate sau scăzute, mai ales cu ploaia sau zăpada ca factori externi ce duc la erodarea materialelor, pot cauza destul de multe probleme în structura clădirii.De la fundaţie şi până la acoperiş, lucrările de hidroizolaţii sunt foarte importante pentru a avea o construcţie fără probleme. 

Firma noastră, ca specialiști în hidroizolatii, vă recomandă să alegeţi întotdeauna soluţii de o calitate ridicată, pentru a fi siguri că nu veţi avea neplăceri ulterioare. 

În aceste condiţii, hidroizolaţia devine absolut necesară pentru nivelul de siguranţă şi de confort al celor care trăiesc sau lucrează în clădire.

Infiltrările de la apa de ploaie sau de la zăpadă, chiar dacă nu par ceva grav la început, se pot dovedi a fi extrem de distructive. Prima dată apare mucegaiul, dar odată ce structura clădirii începe să fie și ea afectată, efectele devin mult mai grave și se transpun prin prăbuşiri ale tencuielii sau chiar a întregului acoperiş. Toate acestea pot să fie prevenite dacă optați pentru o hidroizolaţie de calitate și alegeți o firmă profesionistă, care garantează pentru lucrările sale şi are toate materialele necesare.

Există pe piața din România mai multe metode de realizare a unei hidroizolaţii superioară, însă cea mai simplă şi mai ieftină este folosirea unei membrane bituminoase. Acest timp de hidroizolație se realizează prin aplicarea mai multor straturi de membrane bituminoase cu diverse proprietăţi, împreună cu adezivi şi şape, plus bariere de vapori ce împiedică crearea condensului. Procesul nu este chiar atât de simplu, pentru că fiecare tip de structură are nevoile sale, iar lucrările trebuie să fie realizate în funcţie de aceste nevoi.

În mod clasic, hidroizolațiile se pot realiza folosind bitumul ca material de baza. Acum ceva timp acest bitum era turnat în stare fierbinte, peste suport, mixând mai multe țesături din diferite materiale și această soluție reușind să facă față un timp îndelungat. Dar cu trecerea timpului lipsa aditivilor din structura bitumului, plus calitatea slabă a inserțiilor au facut ca stratul de bitum să crape. 

Din fericire, evoluția tehnologică a făcut ca tehnologia de hidroizolaţii să se schimbe. În prezent acea tehnologie a fost înlocuită de montarea, în unul sau a mai multe straturi, de membrane bituminoase impermeabile, aditivate în structură bituminoasă cu soluții foarte diverse. 

Astfel se asigură elasticitate, maleabilitate, rezistență la variații mari de temperatură, rezistență la radiația ultravioletă, inserţia din structura membranelor asigurând o rezistență mare la întinderea membranelor pe orice direcție, transversal și longitudinal.

Specialiştii noştri recomandă utilizarea de hidroizolații lichide. Acestea au cele mai multe avantajele printre care cele mai evidente se numără: 

  • Proprietatea lor de a nu-și schimbă forma în timp;
  • Durata de viață este mult mai mare;
  • Nu își modifică proprietățile sau calităţile la schimbări de temperatură; 
  • Sunt ușor de întreținut.
  • Montare sigură prin turnari continue
  • Detalii de unghiuri, strapungeri  executate perfect cu stratul suport 
  • Preț competitiv în raport calitate /preț

Soluțiile de hidroizolații lichide, special concepute pentru o uscare rapidă se întăresc într-un timp scurt și formează o acoperire elastică, ce crește considerabil durata de viață. Acestea au avantajul rezistenţei ridicate la ploaie şi umiditate chiar şi la puţin timp de la aplicare. Membranele folosite de specialiştii noştri îşi păstrează proprietăţile chiar şi în cazul unor temperaturi foarte scăzute, fiind astfel soluţia ideală pentru protecţia construcţiei împotriva infiltraţiilor de apă pe timp de iarnă.

Tipul de hidroizolaţii lichide folosit de firma noastră reprezintă unele dintre cele mai performante soluţii de hidroizolare prezente pe piaţa românească. În calitate de experţi în hidroizolaţii putem afirma că acestea joacă un rol primordial în împiedicarea deteriorării structurilor. 

Odată cu dezvoltarea societăţii a apărut şi necesitatea de a proteja locuinţele de intemperii. Hidroizolaţiile au devenit un domeniu destul de popular în domeniul construcţiilor şi apariţia acestora a dus la crearea unor noi design-uri inedite şi originale. Arhitectura clădirilor s-a schimbat şi a devenit o preocupare atât pentru clienţii dezvoltatorilor cât şi pentru arhitecţi, să le proiecteze în aşa fel încât să se potrivească cu cerinţele pieţei şi mai ales ale clienţilor.

Înainte de a realiza lucrări pentru hidroizolaţii, trebuie să se ţină cont ca suprafaţa pe care se aplică materialul sa fie perfect netedă, să nu prezinte denivelări sau goluri pentru ca materialul să aibă o aderenţă bună. Suprafaţa trebuie să fie curăţată foarte bine şi chiar şi praful trebuie să fie şters în mod corespunzător pentru ca materialul folosit să aibă efectul dorit.

Dacă sunteţi în căutarea unor specialişti care să vă ofere cele mai bune şi moderne soluţii în ceea ce priveşte realizarea de hidroizolaţii terase şi acoperişuri, balcoane, pardoseli, fundaţii, seriozitatea, profesionalismul și calitatea superioară a materialelor folosite de firma noastră specializată vă garantează pentru cele mai bune rezultate.

Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea şi punerea în aplicare a sistemelor de hidroizolaţii lichide şi semifluide.

Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor noştri soluţii de calitate la cele mai înalte standarde, la preţuri competitive. Vom consilia de fiecare dată beneficiarul astfel încât soluţia tehnică să corespundă bugetului, fără a face compromisuri la calitate.

Lucrăm sub norme europene şi sub atenta îndrumare a colaboratorilor noştri din străinătate, de aceea am fost nevoiţi să refuzăm unele lucrări unde am constatat disfuncționalități de proiectare şi punere în aplicare.

Pe site veți găsi toate informațiile necesare despre modalitatea prin care ne puteți contacta, dar și despre soluțiile noastre de hidroizolații pentru acoperișuri și terase, aplicate în cazul anumitor proiecte.

SUNA ACUM!