Hidroizolatii Terase Circulabile

Acoperis sau terasa circulabila? Evident, terasa exterioara are numeroase avantaje: poate fi transformata usor intr-un loc ideal de petrecere a timpului liber, iti poate oferi linistea si relaxarea de care ai nevoie chiar si in mijlocul unui oras aglomerat, iti poate pune la picioare o priveliste incredibila. Acestea vin insa la pachet cu anumite riscuri de infiltratii, pe care le poti elimina insa, cu ajutorul unor solutii profesionale de hidroizolatii terase.

Produsele noastre pentru o hidroizolare completa a terasei sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme. Chiar si in cazul in care este vorba despre un acoperis de bloc, nu trebuie trecuta cu vederea importanta unei hidroizolatii de calitate.

Indiferent ca esti in cautarea unor solutii pentru repararea acoperisului unui bloc sau a unor solutii eficiente pentru hidroizolarea teraselor, in cadrul acestui magazin vei gasi cele mai potrivite materiale, la cele mai competitive preturi din piata. Produsele noastre includ hidroizolatii pentru balcoane, hidroizolatii lichide – un material impermeabil pentru terase, sisteme de hidroizolatie pentru fundatii, solutii de hidroizolatii pentru terase de bloc si izolatie pentru acoperis bloc.

Sistem 1

In acesta varianta se aplica hidroizolarea teraselor, pe stratul final ca si finisaj.

Sistemul folosit de noi implica aplicarea unei amorse rasinoase Hadalan EBG 13 conceputa special pentru a proteja pardoselile impotriva umezelii. Imbunatateste aderarea straturilor superioare chiar si in cazul unor variatii considerabile de temperatura si umiditate.

hidroizolatie terasa

Nu contine solvent si de aceea aplicarea este destul de usoara si nu afecteaza respirator aplicatorul. Nu contine alcool benzilic si are o buna penetrare a substratului folosit. Este stabila la osmoza si astfel, ideala pentru pregatirea substratelor teraselor si a balcoanelor in vederea acoperirii.

Dupa verificarea amanuntita a stratului suport trebuie avut in vedere ca rezistenta la compresiune sa fie de minim 25N/mmsi o adeziune prin smulgere de minim 1,5 N/mm2.

HADALAN® DS91 13P este o hidroizolație de etanșare, constituită din două componente, pe bază de rășină poliuretană. După întărirea completă, asigură un strat de acoperire cu rezistență elastică, rece și flexibil. Materialul poate fi acoperit pentru etanșarea balcoanelor în conformitate cu DIN 18531 ca strat izolant conform ETAG 005, fără miez ranforsat cu fibre. Datorită rezistenței și faptului că nu conține solveni, poate fi utilizată în alte aplicații.

 • Rece, flexibilă
 • Rezistentă
 • Capacitatea de umplere a fisurilor
 • La nivel orizontal și în zonele adiacente
 • Nu conține solvenți
Hidroizolatie balcon
Suprafață: Placi, șape, beton în clădiri vechi sau noi
Grund: HADALAN ® EBG 13E
Pregătirea suprafeței: HADALAN ® EBG 13E
HADALAN ® FGM003 57M
Etanșare: HADALAN ® 13P DS91
Strat de contact: HADALAN ® PUR Top 32P
HADALAN ® Quartz
Stratul de uzură integrat: HADALAN ® MST 89m
HADALAN ® 12P LF68

Proces

1

Stratul suport se va amorsa cu rasina epoxidica Hadalan EBG 13E aplicata cu rola si se va lasa sa intre in reactie. Timpul de asteptare se stabileste in functie de vreme si caldura.  Cu cat este mai cald, se intareste mai repede. Cu cat este mai frig, se va intari mai greu. Timp de asteptare: aprox. 1 ora.

2

Se va aplica autonivelanta epoxidica Hadalan EBG 13E in care se va adauga Hadalan FGM 003, aplicabila cu gletiera si in grosime de 2 mm. Dupa aplicare, imediat se va aera autonivelanta epoxidica cu rola cu tepi.

3

Dupa intarirea autonivelantei epoxidice (aprox. 24 ore), se va aplica Hadalan DS 91P – hidroizolatie pe baza de rasina poliuretanica, turnata continuu, fara imbinari sau suduri, cu ridicari pe verticala de cel putin 10 cm.

4

Dupa intarirea hidroizolatiei poliuretanice, aprox.24 ore, se va aplica un lac de sigilare pe baza de rasina poliuretanica, rezistent la raze UV, la intemperii si foarte elastic –  Hadalan PUR Top 32P.

Dupa aplicarea lacului poliuretanic (Hadalan PUR Top 32), se va aplica quartz direct pe ud. Acesta va crea un strat suport antiaderent pentru sistemul de covor piatra naturala marmura care se va monta deasupra.

5

Dupa 24 ore de la aplicarea lacului poliuretanic si a quartz-ului se vor monta pe verticala profile de aluminiu pentru a crea plinta cu sistemul de covor piatra naturala. Pentru crearea acestui sistem covor de piatra naturala se vor amesteca pietricele slefuite de marmura naturala granulatie 2-4 mm Hadalan MST si se va adauga liantul poliuretanic de inalta calitate, cu rezistenta mare la raze UV, elasticitate la frig, transparent, usor de lucrat, consum mic Hadalan LF68 12 P.

6

A doua zi, dupa ce covorul de piatra naturala se va intari ve verticala, se va aplica orizontalul terasei sau balconului.


Avantaje

Sistemul de hidroizolatie are o garantie de 10 ani la aplicare si o durata de viata a materialelor de 25 de ani.

Hidroizolatia este turnata continuu, fara imbinari sau termosuduri ca in cazul membranelor bitumoase conventionale (carton bitumat), fiind astfel exclus riscul uman sau cel de aplicare a membranelor suprapuse. Practic, se va crea o cuva din mebrane poliuretan, foarte elastica la frig, continua si foarte sigura.

Covorul de piatra naturala este un sistem continuu, fara rosturi ca incazul montajului ceramic, este semipermeabil la apa, drenajul fiind creat dedesubtul sistemului de covor piatra naturala.

Cu totii stim cate probleme apar la montajul gresiei de exterior, nu de putine ori sare chitul de rosturi, infiltrandu-se astfel apa. Iarna, cand apa ingheata, marindu-si astfel volumul, chitul se rosturi incepe sa sara, iar gresia sa se umfle.

Sistemul propus de noi este unul sigur, continuu, elastic, elegant si cu o durabilitate in timp foarte ridicata.

 • Raport calitate/pret net superior fata de aplicarea altor hidroizolatii sau a placarii cu materiale ceramice a terasei.
 • Capacitate de acoperire a fisurilor
 • Senzatie placuta la atingere/pasit pe suprafata, in varianta de finisaj cu piatra rotunda
 • Semipermeabil, nu retine apa
 • Marmura poate fi aplicata pe suport nou/peste suprafata existenta
 • Intretinere usoara, durata mare de viata
 • Rezistenta la trafic, rezistenta mare la raze U.V (nu ingalbeneste, nu isi modifica culoarea)
 • Aplicare usoara si rapida
 • Hidroizolare completa a terasei
 • Aspect placut si cu o mare protectie impotriva apei.
 • Varietate foarte mare de finisaje/efecte estetice
 • Design flexibil – posibilitatea aplicarii  de culori diferite, modele si logo-uri
 • Instalare rapida, deranj minim din punct de vedere al santierului de constructii
SUNA ACUM!