Hidroizolatii Terase Circulabile

hidroizolatii terase

Acoperis sau terasa circulabila? Terasa exterioara are, evident, numeroase avantaje: poate fi transformata usor intr-un loc ideal de petrecere a timpului liber, iti poate oferi linistea si relaxarea de care ai nevoie chiar si in mijlocul unui oras aglomerat, iti poate pune la picioare o priveliste incredibila. Aceste plusuri vin, insa, la pachet cu anumite riscuri de infiltratii, pe care le poti elimina, insa, cu ajutoul unor solutii profesionale de hidroizolatii terase.

Produsele noastre pentru o hidroizolare completa a terasei sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme. Chiar si in cazul in care este vorba despre un acoperis de bloc, nu trebuie trecuta cu vederea importanta unei hidroizolatii de calitate.

izolatie terasa
Constructorii cu experienta stiu ca, nu doar rezistenta este importanta ci si efortul depus in realizarea unei izolatii de terase. De aceea, punem la dispozitie clientilor nostri cele mai moderne solutii, cum este, de exemplu, cazul unei hidroizolatii lichide. O hidroizolatie lichida ofera flexibilitate in manevrarea produsului atunci cand se realizeaza o izolatie de terasa, un aspect final placut si o protectie sporita impotriva factorilor de mediu.

Indiferent ca esti in cautarea unor solutii pentru repararea acoperisului unui bloc sau cauti solutii eficiente pentru hidroizolarea teraselor, in cadrul acestui magazin vei gasi cele mai potrivite materiale la cel mai competitiv pret de pe piata. Produsele noastre includ hidroizolatii pentru balcoane, hidroizolatii lichide – un material impermeabil pentru terase, sisteme de hidroizolatie pentru fundatii, solutii de hidroizolatii pentru terase de bloc si izolatie pentru acoperis bloc.

Sistem 1

In acesta varianta se aplica hidroizolarea teraselor, pe stratul final ca si finisaj.

Sistemul folosit de noi implica aplicarea unei amorse rasinoase Hadalan EBG 13 conceputa special pentru a proteja pardoselile impotriva umezelii.Imbunatateste aderarea straturilor superioare chiar si in cazul unor variatii considerabile de temperatura si umiditate.

hidroizolatie terasa

Nu contine solvent si de aceea aplicarea este destul de usoara si nu afecteaza respirator aplicatorul. Nu contine alcool benzilic si are o buna penetrare a substratului folosit.Este stabila la osmoza si altfel ideala pentru pregatirea substratelor teraselor si a balcoanelor in vederea acoperirii.

Proces

1

Dupa aplicarea si uscarea amorsei care la o temperatura exterioara care variaza intre +8 si +30 grade C aceasta are timul de uscare de maxim 24 ore.

2

Va urma, dupa caz si la cerintele beneficiarului, de exemplu pt o terasa unde stratul final se vrea autoderapant, se va insera manual in amorsa un nisip uscat foarte fin Quartz de diferite granulatii ( intre 0.2 mm si 1.5 mm).

3

Dupa acest strat de Quartz se va aplica Hadalan FBA 32 P care este o vopsea cu continut unic de solventi pe baza de rasina poliuretanica.Dupa uscarea completa ofera un start elastic cu capacitatea de acoperire a fisurilor, rezistenta la abraziune si flexibila la rece.

Este foarte rezistenta la  lumina si radiatii UV si are o mare rezistenta la trafic.

4

Dupa aplicarea primului strat de Hadalan FBA 32 P se asteapta uscarea acesteaia care poate varia in functie de temperatura aerului exterior, intre 12-24 ore.

5

Va urma al doilea strat de Hadalan FBA 32P intins manual la rola.dupa uscarea si acestui ultim strat de vopsea se va aplica un lac ca strat de etansare si de protectie impotriva fisurilor.Acest lac Hadalan PUR TOP 32Pdupa intarire lui completa se va obtine o pelicula de etansare elastic , rezistenta la trafic.Este foarte flexibila la rece si impermeabila.


La dorintele beneficiarului putem inlocui nisipul Quartz, iar dupa ce se va aplica al doilea strat de vopsea poliuretanica, se va insera manual particule de plastic de diferite culori, numite chipsuri. Hadalan color chips au un aspect placut la finalul aplicarii iar pt protejarea lor si a vopselei poliuretanice sa va aplica lacul de etansare Hadalan PUR 32P.

Avantaje

  • Raport calitate pret net superior fata de aplicarea altor hidroizolatii sau a placarii cu materiale ceramice a terasei.
  • Elastic
  • Capacitate de acoperire a fisurilor
  • Rezistenta la trafic
  • Rezistenta mare la U.V. Aplicare usoara si rapida
  • Hidroizolare completa a terasei
  • Aspect placut si cu o mare protectie impotriva apei.
Share This