Proiecte Terase Circulabile

Pentru a oferi o hidroizolare completa a terasei, produsele noastre sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme. Chiar si in cazul in care este vorba despre un acoperis de bloc, nu trebuie trecuta cu vederea importanta unei hidroizolatii de calitate.

Proiect Stefanesti

Despre proiect: Acest proiect a fost realizat pe terasele vilei din Stefanesti a carui sistem de finisaj, dupa cum se observa si din poze, acelasi sistem deficitar de finisaj final, gresie lipita pe adeziv. Se poate observa cum chitul de rosturi este sarit datorita contractiilor aparute in terasa si o data intrata apa, ciclurile de inghet si dezget, afecteaza tot sistemul, chiar si cel de hidroizolatie care era din carton bituminat lipit la flacara.

Ce solutie am aplicat: A trebuit sa scoatem totul si sa aplicam sistemul de top a carei hidroizolatie poliuretanica bicomponenta are durata de viata de peste 25 ani peste care am aplicat covorul de marmura ca strat de finisaj final.

Recomandarea noastra: Acest sistem este unul foarte sigur pe care noi il recomandam cu toata increderea. Ca si pret este unul clar mai mare decat al unui sistem clasic pe care unii contructori sau “echipe de meseriasi” il folosesc momentan, insa investitia se recupereaza in timp datorita sigurantei si durabilitatii sistemului. La sistemele clasice cu membrana carton bituninos lipit la flacara si finisaj gresie lipit pe adeziv, durata de viata este de maxim 5 ani la terasele expuse intens razelor solare.

Acest sistem este montat pe piata din Romania de peste 12 ani si nu s-a inregistrat nicio problema sau modificare a stratului de finisaj sau hidroizolatie.

Proiect Rezidențial InCity

Despre proiect: Acest proiect a fost realizat in 2023, pe doua terase al unui penthouse din ansamblul rezidential Incity.

Ce solutie am aplicat: S-a folosit hidroizolatie bicomponenta elastica aplicata in doua straturi si armata, dupa care a urmat stratul de finisaj covor marmura. Beneficiarul a dorit sa aiba anumite modele si intersectari de culori si covorul de marmura.

Durata de executie a proiectului a fost de 5 zile.

Proiect Pipera

Despre proiect: Proiectul a fost realizat in 2023 in colaborare cu arhitectul Corina Constantinoiu. In cadrul proiectului, au fost realizate mai multe terase pentru aceiasi vila.

Ce solutie am aplicat: S-a aplicat hidroizolatie bicomponenta elastica armata si cu finisaj covor marmura.

Durata de executie a proiectului a fost de 4 zile.

“Rapid, responsabil si bine facut. Calitatea a primat in colaborarea noastra, echipa HBS nu ne-a lasat pana nu am rezolvat toate detaliile care sa garanteze o lucrare bine implementata din partea lor.” Cora-Corina Constantinoiu

Proiect Stefan cel Mare

Despre proiect: Recomandarea celor de la Unify ne-a adus la acest proiect de reparare si montare. Din cauza improvizatiilor facute de echipa care a montat pardoseala flotanta (se pot observa in ultimele imagini), care a ales sa puna “mamaligi” de adeziv in loc sa monteze pe ploturi cu specificatii tehnice care permt inaltimea, a trebuit sa demontan, reparam si implementam un nou proiect.

Ce solutie am aplicat: La acest proioect a trebuit sa demonatam toata pardoseala, sa eliminam ceea ce se numea hidroizolatie si sa refacem tot sistemul de hidroizolatie La final am montat pardoseala flotanta pe ploturile necesare terasei.

“Recomand Hydro Business Systems pentru calitate, seriozitate si comunicare excelenta. Am apelat la serviciile HBS pentru refacerea hidroizolatiei pe o terasa circulabila cu sistem de pardoseala flotanta. Echipa a fost profesionista, punctuala si a mentinut constant curatenia la punctul de lucru.” – Bucur Sorana

Proiect Dorobanti

Despre proiect: In acest proiect am avut de realizat un sistem de termo-hidroizolatie pe o terasa circulabila in zona Dorobanti pentru o cladire mica, dar foarte frumoasa din inima Bucurestiului.

Ce solutie am aplicat: Sistemul propus este unul de top datorita faptului ca la partea de termoizolatie a fost montat Pir12 cm – cea mai buna conductivitate termica. Peste aceasta s-a turnat sapa de panta armata care s-a elicopterizat, iar ca sistem de hidroizolatie s-a ales sistemul in trei straturi, ce include hidroizolatie poliuretan cu durata de viata de peste 25 de ani. Peste acest sistem se va monta covorul de marmura.

Durata de executie a a proiectului a fost de 6 zile.

Proiect Izvorul Rece

Despre proiect: In urma unui curs de dezvoltare personala, l-am cunoscut pe domnul Dan Sulica, fondatorul “Idei si bani”.  Din mai multe discutii, a reiesit si acest proiect de refacere a unei terase circulabile din zona Nerva Traian

“Recomand cu caldura serviciile companiei HBS. Am avut nevoie de hidroizolarea unei terase circulabile de cca. 60 mp si s-au descurcat foarte bine. Cu toate problemele care au aparut pe parcurs si pe care le-au rezolvat. M-am bucurat mult sa vad ca exista si in Romania profesionisti adevarati! Felicitari!”Dan Sulica

Proiect Carol Knappe

Despre proiect: Problema principala a acestui proiect a fost implementarea unei hidroizolatii defectuaoase si o planeitate catre receptoarele de ape meteorice.

Ce solutie am aplicat: S-a trecut la refacerea planeitatii dupa care aplicarea hidroizolatiei bicomponente elastice in doua straturi si armate cu plasa, iar in unghiurile de 90 grade, benzi butilice autoadezive. Peste acest sistem de hidroizolatie s-a montat la final covorul de marmura.

Durata de executie a fost de 4 zile.

De la acest proiect, beneficiarul recunoscand profesionalismul angajatilor si sistemului folosit, am fost recomandati la un alt beneficiar din acelasi bloc, iar in momentul de fata am ajuns sa avem 4 proiecte in acelasi bloc.

Proiect Carol Knappe (2)

Despre proiect: Pentru aceasta terasa a trebuit sa indepartam stratul de finisaj gresie, un sistem de finisaj foarte deficitar (sunt putine cazurile in care aceasta rezista mai mult de 5 ani, mai ales daca este expusa razelor solare). Dupa indepartarea gresiei si a adezivului lipit, sapa era deja macinata si sub ea, membrana bituminoasa lipita la flacara (cartonul bituminat) era si ea compromisa.

Ce solutie am aplicat: Dupa indepartarea sistemului de termoizolatie care era imbibat cu apa, am refacut tot sistemul de termo-hidroizolatie. Am oferit un pachet complet de servicii, de la refacerea sistemului de termo-hidroizolatie pana la stratul final de finisaj covor marmura.

Recomandarea noastra: Hydro Business Systems, in activitatea pe care o intreprindem, in proportie de 60% actionam in refacerea sistemelor de hidroizolatie montate de echipe de muncitori sau alte companii de montaj hidroizolatii care apeleaza la acest sistem, fiind unul destul de ieftin, dar cu multe probleme in timp. De foarte multe ori, beneficiarii nu stiu la ce riscuri se expun atunci cand aleg un astfel de sistem, criteriul general fiind ca este unul accesibil din punct de vedere financiar, dar care prezinta foarte multe deficiente in timp.

Durata de executie a proiectului a fost de 12 zile.

“Foarte profesionisti si foarte parolisti; au respectat termenele si au livrat ce au promis; nemti care vorbesc romana.”– Cosmin Escu

Proiect Rahova-Ferentari

Despre proiect: Pentru acest proiect s-a executat sistemul complet de termo hidroizolatie, plus turnare de sapa de panta elicopterizata, compania noastra punand la dispozitie un sistem complet si cu strat de finisaj final covor marmura.

“Seriozitate, promptitudine,calitate, într-un cuvânt ,profesionalism.” – Adrian Dumitrescu

Proiect Constanta

Despre proiect: La alegerea beneficiarului, am implementat un sistem complet de termo-hidroizoaltie, plus sapa de panta.

Ce solutie am aplicat: Sistemul de hidroizolatie ales a fost unul de top cu hidroizolatie bicomponenta poliuretanica aplicata continuu cu ridicari pe verticala. Acest sistem are durata de viata de peste 25 ani, este continuu, are elasticitate de 500% si preia tensiuni care apar in structura cladirii. Peste acest sistem s-a montat finisajul final, covorul de marmura.

“Recomand! Profesionalism, materiale și execuție a lucrării de înaltă calitate! Felicitări echipei!” – Serban Mihaela Lavinia

Proiect Azil de Batrani - Sf. Gheorghe

Despre proiect: Acest proiect a care a avut in jur de 400 mp si a fost executat intr o cladire noua din judetul Covasna, deservind ca azil de batrani.

Proiectul a fost executat in 7 zile.

Proiect Delea Veche

Despre proiect: Proiect realizat in 2021 la un bloc in zona Delea Veche. Problemele la acest bloc au internvenit la partea de hidroizolatie la putin timp dupa ce noii proprietari s-au mutai in locuinte, desi blocul arata destul de cochet la exterior. Montatorii de hidroizolatie nu au ales solutia ideala pentru sistemul de hidroizolatie, iar montarea lui a fost defectuoasa.

Ce solutie am aplicat: Pentru a asigura integritatea locuintelor, am refacut intregul sistem de hidroizolatie, iar la final totul arata asa cum vedeti din pozele atasate.

Proiect zona Mariott

Despre proiect: Am gasit aceasta terasa circulabila cu infiltratii, gresie sarita, iar beneficiarul isi dorea rezolvarea rapida a problemei care vroie cat mai repede sa se rezolve aceasta problema .

Ce solutie am aplicat: Am inceput cu demontarea completa a sistemului si cu debarasarea deseurilor. Am turnat sapa de panta elicopterizata si am refacut tot sistemul de hidroizolatie, plus sistemul de finisaj final covor de marmura.

Durata de executie a proiectului a fost de 3 saptamani (deoarece a trebui sa asteptam sa se usuce panta).

Proiect Sinaia

Despre proiect: Aceasta terasa avea ca si sistem de finisaj beton amprentat, iar sub aceasta terasa exista un demisol care prezenta infiltratii.

Ce solutie am aplicat: Am nivelat tot stratul de beton amprentat cu rasini speciale, dupa care am aplicat sapa autonivelanta speciala de exterior, hidroizolatie poliuretan bicomponent, ce are o durata de viata 25 ani. Peste aceasta s-a aplicat lac poliuretanic in care s-a inserat quart, dupa care s-a aplicat covorul de marmura, ca si sistem final de finisaj.

De ce am recomandat un astfel de sistem: Acest sistem este unul continuu, sigur, elegant si durabil.

Durata de executie a proiectului a fost de 7 zile.

Proiect Grivita

Despre proiect: Aceasta terasa trebuia complet refacuta, intrucat sistemul de gresie montat avea deja chitul sarit si aparusera infiltratiile.

Ce solutie am aplicat: S-a indepartat gresia existenta, adezivul si hidroizolatia bituminoasa lipita la flacara. S-a refacut sistemul de hidroizolatie si dupa s-a aplicat sistemul continuu, elegant, foarte sigur si duratbil de covor marmura.

Durata de executie a proiectului a fost de 12 zile (deoarece a trebui sa asteptam sa se usuce sapa in mod natural).

Alte Proiecte

Proiect Vila Mamaia

Proiect Vitan

Proiect Constanta

Proiect Cotroceni

Proiect Mogosoaia

Proiect Dorobanți

Proiect Arcul de Triumf

Proiect Bamboo

Proiect Pallady

Proiect Muncii

Proiect Buftea

Proiect Camera tehnica

Proiect Sector 4

SUNA ACUM!