Hidroizolatie Demisol/Beci

INTRASIT® – VĂ PROTEJEAZĂ CLĂDIREA DIN INTERIOR!

Ai o problemă cu beciul umed și nu poți să-l renovezi din exterior? Casa ta veche cu bârne are o mulțime de crăpături și îmbinări deteriorate? Beciul tău istoric de vinuri e sub apă? Copiii se mută la subsol și vrei să transformi spațiul? Ce faci? Rezervorul de apă potabilă are nevoie de etanșare?

Nu te speria! Segmentul nostru INTRASIT® are soluții și sisteme testate de mulți ani. Am învățat din experiența clienților noștri și am dezvoltat un program eficient care poate rezolva problemele tale.

Clădirile au o valoare materială și sentimentală. Adesea, clădirile mai vechi au un farmec aparte. Dar au nevoie și de protecție și renovare specială: Umiditatea e cel mai mare dușman al unei clădiri, amenințând structura și calitatea vieții în zonele care vin în contact cu solul.

Astăzi, beciurile sunt mult mai mult decât spații de depozitare sau spălătorii. Scopul, aspectul și materialele clădirilor vechi sunt diverse, la fel ca și problemele și simptomele de deteriorare. Un lucru e cert: odată ce apa intră în clădire, distrugerile încep. De aceea, o renovare rapidă și profesională e esențială.

Principalele motive pentru umezeala din zidărie sunt (în afară de țevile sau acoperișurile care prezintă scurgeri):

  • Efectul capilar – barierele orizontale lipsă permit materialului să “absoarbă” apa și sărurile dizolvate conținute în ea ca un burete.
  • Condensare – vaporii de apă, care sunt prezenți în fiecare clădire și locuință, se condensează (de exemplu, din cauza unei punți termice) în zonele reci.
  • Osmoză – apa subterană (de obicei cu un conținut scăzut de sare) pătrunde adesea în materialele sărate, deoarece își urmează îndemnul de a găsi cea mai mare diluție posibilă. Acest lucru duce la curenți puternici care au ca rezultat o creștere a nivelului apei în interiorul zidăriei. La punctul de evaporare, cristalizarea sărurilor transportate duce adesea la daune suplimentare.
  • Impermeabilizarea betonului înainte de turnarea perețior de fundație nu este o garanție de 100% împotriva infiltrațiilor de apă. Deoarece betonul lucrează în timp, pot să apară crăpături structurale și de aici și infiltrațiile. Se recomandă hidroizolarea pereților exteriori cu soluții profesionale pe bază de rășini bituminoase aplicate la rece. 
  • Hidroizolarea cu membrana bituminoasă termosudabilă se poate desprinde în timp de beton, în medii precum fundațiile din cauza spațiului umed.

Renovarea pereților interiori cu sistem: pentru fiecare caz, soluția potrivită

Fiecare clădire și fiecare nivel de deteriorare este diferit. Prin urmare, analiza detaliată a obiectului este o condiție prealabilă pentru o renovare profesională, astfel încât fiecare simptom de daună să poată fi rezolvat cu soluția potrivită și cu implementarea garantată de produsele INTRASIT® dovedite și testate ale sistemelor de renovare hahne. Vă sprijinim într-un mod profesionist și de încredere.

Posibile domenii de aplicare:

  • Pereți de subsol umezi și încărcați cu sare
  • Renovarea pereților interiori de subsol cu sistem: pentru fiecare caz soluția potrivită
  • Umiditate crescândă în pereții subsolului
  • Creșterea cerințelor utilizatorilor privind subsolurile cu atmosferă umedă
  • Fundație expusă la apă pulverizată
Injectarea fisurilor
Sistemul de injectare a fisurilor INTRASIT® este alcătuit dintr-o rășină specială de formare a spumei, care oprește pătrunderile de apă, precum și dintr-o rășină poliuretanică elasticizată, care nu se retrage, pentru o etanșare permanentă a...
Descoperă
Sistem universal de tencuială pentru renovare
Sistemul universal de tencuială pentru renovare INTRASIT® oferă toate posibilitățile în renovarea zidăriei. Indiferent dacă se dorește o tencuială într-un singur strat sau în mai multe straturi, sistemul dispune de...
Descoperă
Barieră orizontală
Sistemul de barieră orizontală INTRASIT® vă oferă un mijloc adecvat pentru fiecare aplicație; decizia este între concentratele de microemulsie foarte eficiente, soluția de silificare
Descoperă
Sistemul ``Ruck-Zuck``
Sistemul ``Ruck-Zuck`` cu tehnologie HSP oferă avantaje semnificative față de sistemele standard. Numele RZ vine de la ``Ruck-Zuck`` și se referă la viteza imbatabilă a acestui sistem de renovare...
Descoperă
Sistemul WTA
Sistemul de tencuială de restaurare INTRASIT® WTA este sistemul standard de renovare pentru orice tip de umiditate și conținut de sare În combinație cu nămolul de renovare INTRASIT® DS1 54Z, acest sistem...
Descoperă
SUNA ACUM!