Proiecte Covor Piatra Naturala – Marmura

Stim cate probleme apar la montajul gresiei de exterior. Nu de putine ori sare chitul de rosturi, infiltrandu-se apa. Iarna, cand apa ingheata, marindu-si astfel volumul, chitul de rosturi sare, iar gresia se umfla. Sistemul propus de noi este unul sigur, continuu, elastic, elegant si cu o durabilitate in timp foarte ridicata.

Proiect Astorium

Despre proiect: Acest superb proiect a fost realizat la complexul rezidential Astorium, pe o suprafata de 430 mp care a inclus si doua scari principale de intrare bloc. Dupa cum se vede, beneficiarul a dorit sa executam si separatii de culori pentru a evidentia cat mai bine culoarea principala si nu numai. Covorul de marmura este un finisaj elegant, usor de intretinul, continuu si durabil.

Durata de executie a proiectului a fost de 5 zile.

 

“O colaborare reusita, cu o executie de calitate conform cerintelor. Felicitari si recomandam!”– Andoch Construct

Proiect Chiajna

Despre proiect: In acest proiect in care am aplicat covorul de marmura pe tot ce inseamna trotuare de gard, a avut nevoie in prealabil de tratarea crapaturilor care existau in beton cu rasini poliuretanice, slefuirea stratului suport, aspirarea si pregatirea pentru aplicare.

 

“Au efectuat o lucrare de 60 mp -acoperire covor marmura trotuare, lucrare care a constat in: slefuire trotuare beton existente, sigilare crapaturi si acoperire cu covor marmura gri antracit. Suntem foarte incantati de faptul ca au respectat data lucrarii stabilita in contract, arata foarte bine, pare ca se va intretine usor si e foarte placut sa mergi descult pe acest covor de marmura.”– Anca Ghimpeteanu

Proiect Paradisul Verde - Corbeanca

Despre proiect: 

Proiectul de aplicare al covorului de marmura a fost realizat in colaborare cu arhitect Mihaela Pazarbas. Dupa rezultatele obtinute, beneficiarul si-a dorit sa realizam si pardoseala epoxidica in garaj.

Durata de executie a proiectului a fost de 3 zile.

 

“Echipa de profesionisti, produse de calitate, livrare si implementare rapida la pret rezonabil. Recomand cu incredere!”– Mihaela Pazarbas

Proiect Pipera

Despre proiect: Aceasta mostra a fost realizata la un complex rezidential in zona Pipera pentru a fi realizata pe tot ce inseamna capac atic orizontal la balcoane circulabile.

Alte proiecte

Proiect Otopeni

Proiect Pallady

Proiect Pipera

Proiect Muncii

Proiect Green Lake Sisești

Proiect Buftea

Proiect Dorobanți

Proiect Baie Pipera

Proiect Cernica

Proiect Branesti

SUNA ACUM!