Video

Prezentari Video ale Lucrarilor Recente

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.

Hidroizolatii Terase Circulabile

Produsele noastre pentru o hidroizolare completa a terasei sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme.

Hidroizolatii Balcoane

Cu o tendință crescătoare, terasele si balcoanele sunt considerate spațiu de locuit extins în utilizarea lor. Datorită cerințelor climatice, balcoanele și terasele, pergolele și scările exterioare sunt printre cele mai solicitate părți ale clădirii.

Izolarea unui balcon folosind hidroizolatie “Hahne”. Durata proiect: 2 zile.

Covor de Piatra Naturala

Covorul de piatra naturala este un sistem continuu, fara rosturi ca in cazul montajului ceramic, este semipermeabil la apa, drenajul fiind creat dedesubtul sistemului de covor piatra naturala.

Covor de piatra naturala-marmura

Hidroizolatii Fundatii

Cu siguranta, un pas important in ridicarea unei constructii este turnarea si hidroizolarea fundatiei, operatie care, realizata corect va asigura o rezistenta sporita in timp a lucrarii finale.

Hidroizolatii Terasem Necirculabile/Acoperisuri

Pentru realizarea unei izolatii de acoperis necirculabil rezistenta in fata conditiilor de mediu sau pentru lucrari de reparatii ale unui acoperis de bloc, sunt necesare cele mai performante sisteme de hidroizolatii de acoperis de pe piata.

Alte Lucrari

Izolare Subsol

Acest subsol a fost izolat acum teri ani de catre HBS. Nu a mai avut probleme de atunci.

Lucrare Pardoseala

Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli “Hahne” este destinata utilizarii profesionale.

Hidroizolatie baie
SUNA ACUM!